I samband med vår uthyrning Paddla i Pampas ligger Melker Brandstore. Här hittar du alltid de senaste nyheterna från Melker of Sweden samt ett noga utvalt sortiment av tillbehör som du behöver för din paddling.

Självklart finns möjligheten att testa alla produkter innan köp.

Köp SUP

Efter en ordentlig efterforskning har vi i år valt att jobba med en uppblåsbar SUP vid namn Balance.

 

SUP Air Balance är en riktigt fin uppblåsbar paddelbräda i hög kvalitet! Den passar för hela familjen och är bäst till rekreationspaddling och surf i mindre vågor.

I paketet ingår bräda, 3-delad paddel, leash/fångrem, dubbelverkande pump med tryckmätare, reparationskit och transportbag. Tjockleken och volymen på en uppblåsbar paddelbräda är mycket viktig.

 

Längd: 335 cm (11’0”) Bredd: 86 cm (34′) Höjd/tjocklek: 15 cm (5.9′) Vikt: 10,6 kg Volym: 320 liter Max lufttryck: 15 PSI Maxvikt person: 130 kg

KAJAKTILLBEHÖR

Huruvida paddling är en prylsport eller inte går att diskutera. Något som är klart är att vi har det du behöver för att göra det till en om du skulle vilja. Allt från torrdräkter och paddeljackor till vattenflaskor och smarta gadgets som kan vara bra att ha när du njuter av din härliga paddling!

I butikens sortiment hittar du saker från följande varumärken:

Kokatat, Primus, Artistic, Aqua Bound, Platypus, MSR, Outlife, North Water, Calazo, Klean Kanteen, Navisafe, Sunday Afternoons, Packtowl, & Opinell

Du hittar hela sortimentet på Melkers webb

OUTLET

Passa också på att ta en sväng i vår Outlet – här finns ett större antal tidigare uthyrda kajaker och paddelbrädor, förra årets modeller, ”limited editions” och tillbehör som vi säljer ut till kraftigt rabatterade priser.

 

Fråga oss i butiken så hjälper vi dig gärna göra ett bra klipp!

Boka nu