DAGS ATT PLANERA FÖR EN MER AKTIV AW, FRUKOSTPADDLING ELLER KICK-OFF PÅ VATTNET?

LÅT OSS HJÄLPA DIG

Ta med kollegorna på en rolig och inspirerande paddeltur i en härlig miljö. Skapa oförglömliga minnen samtidigt som ni stärker er gemenskap och företagskultur tillsammans med oss på LEK MER

Med våra olika platser i centrala Stockholm kan vi erbjuda er de allra bästa förutsättningarna för paddling i centrala Stockholm och vi kan skräddarsy en upplevelse som passar er, oavsett tidigare erfarenhet.

Tillsammans med våra erfarna guider kommer ni få lära er grunderna i kajak eller SUP i en magisk miljö runt Kungsholmen. Under era två timmar på vattnet kommer ni dessutom få lära er mer om vad vi ser ifrån vattnet när vi glider fram längst Stockholms vattenvägar.

Vi avrundar paddelturen med härligt brygghäng på vår solbrygga, innan ni får glida vidare och ta något att dricka på närmsta bar eller restaurang.

Har ni några egna tankar och idéer kring er aktivitet? Vi lyssnar gärna, kan självklart anpassa oss och har många egna idéer – vi är grymma på event!

Det lilla extra:
Vi samarbetar med närliggande restauranger samt har möjlighet att ordna med allt från bastu till att låta er göra era egna pizzor. Fråga oss så kan vi sy ihop något som passar er!

Kundomdömen

Boka nu